Надзвичайні події

СБУ затримала «фейкову» лісову мафію в погонах?

Служба безпеки України сьогодні, 30 травня, оприлюднила інформацію про викриття на хабарі начальника одного з управлінь обласної поліції та керівника одного з райвідділень.

За їхньою інформацією, зловмисники організували механізм отримання хабарів від керівників низки комунальних підприємств лісової галузі за безперешкодне транспортування лісоматеріалів і спецтехніки дорогами області. Мовляв, оперативники спецслужби задокументували отримання посередником в інтересах двох поліцейських партії лісопродукції вартістю майже п’ятдесят тисяч гривень.

ЧЕline з цього приводу звернувся по коментар до начальника сектору комунікацій поліції Чернігівщини Сергія Бриля.

«На даний час усі співробітники, зокрема й керівники служб та підрозділів ГУНП у Чернігівській області, перебувають на своїх робочих місцях. Інформації про їх затримання немає. Наскільки мені відомо, вчора деяких співробітників дійсно викликали до інших правоохоронних органів, де вони надали вичерпні відповіді на поставленні запитання. Наразі до перевірки щодо можливого скоєння протиправних дій даними співробітниками підключились підрозділи внутрішньої безпеки Національної поліції України», – прокоментував Сергій Бриль.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button