Надзвичайні події

Семикласника в школі били головою об вазон

Побиття школяра, учня сьомого класу, відбулося в одній із чернігівських шкіл. Із хлопчиком жорстоко розправився учень восьмого класу цього ж закладу. Емоційний пост опублікувала мама постраждалого хлопчика на сторінці Батьки SOS в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріщина в щелепі та вибиті зуби: юні веслувальники побилися в туалеті

За її словами, син прийшов додому весь побитий – у саднах і синцях. Хлопчик розповів, що восьмикласник бив його з ноги, душив і бив об вазон із квітами. Також відомо, що агресор уже не вперше б’є дітей у школі, повідомляє РБК-Україна.

Жінка пише, що протягом дня не може додзвонитися до класного керівника. А син просить не ходити до школи, тому що поб’ють за те, що «нашестерив».

Користувачі Facebook радять мамі постраждалого хлопчика негайно писати заяву в поліцію, щоб домогтися справедливості і припинити подальше жорстоке поводження.

«Висновок медичної експертизи в рази кращий за фото побоїв. Їдьте до травмпункту зараз, знімайте побої і викликайте поліцію. А завтра вже в школу», – радить Юлія Братченко.

«Не школа, а зона з поняттями», – констатувала Olga Godunova.

«Сина обійняти і пояснити, що такі речі замовчувати не можна. Тиснути на совість, що він такий не один може бути», – написала Юлія Тілі.

«Це вже не булінг, це побої, нанесення тілесних ушкоджень. Зовсім інша стаття і відповідальність», – прокоментувала Оксана Бобир.

 

Ще статті по темі

Back to top button