Суспільство

Тріщина в щелепі та вибиті зуби: юні веслувальники побилися в туалеті

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи (секція веслування) побилися у вбиральні. Інцидент трапився минулого тижня. Причиною конфлікту, за словами директора школи Сергій Романчука, зважаючи з пояснень одного з хлопців, стало нібито те, що 14-річний Богдан С. не прибрав за собою в туалеті. У відповідь 18-річний Руслан Г. завдав йому удару в ділянку обличчя. Як наслідок – вибиті зуби і тріщина в щелепі.

Про вирішення конфлікту розповідає директор ДЮСШ №1

«Такий конфлікт у нас був. Проте, наскільки мені відомо, батьки постраждалого хлопця до поліції не звертались і претензій не висували. Руслан відчуває свою провину за зроблене, визнає, що неправий. Тим більше, його батько готовий компенсувати родині Богдана витрати на лікування, тощо. Я був у лікарні, приходив до Богдана, слава Богу, зараз він почувається добре. Може розмовляти. Хлопці в одній команді – сьогодні побились, завтра будуть разом виступати. Вважаю, що конфлікт не варто посилювати. Але висновки з нього ми зробимо, будемо працювати на випередження, щоб не допустити таких випадків надалі», – говорить Сергій Романчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство на риблці: на ставку побилися два чоловіки

За словами директора, вони запрошуватимуть до закладу психологів і поліцію для профілактичних розмов.

Батьки постраждалого Богдана відмовились від коментарів на цю тему, проте зазначили, що найняли адвоката. Яка його роль у вирішенні цього конфлікту – не відомо, адже заяви до поліції не було, принаймні в день бійки, що підтверджують самі правоохоронці.

Ще статті по темі

Back to top button