Надзвичайні події

Ще один фонтан з’явився на Малясова (Фото)

Місто фонтанів поповнилося ще кількома водними об’єктами. Окрім центральних міських парків, водограї з’явилися й на вулиці Малясова.

На асфальті, просто серед проїжджої частини в приватному секторі та поруч із будівлею екологічної інспекції з-під асфальту вириваються три ключі води.

Через вимушений водограй утворилася велика брудна калюжа. Місцеві мешканці повідомили про аварію диспетчерам КП «Чернігівводоканал». Люди підозрюють, що на цьому місці прорвався трубопровід. Витік води вони побачили сьогодні зранку. На місце виїхала аварійна «Чернігівводоканалу». В комунальному підприємстві повідомили, що аварію усуватимуть, та поки що з’ясовують причину її виникнення.

Відомо, що трубопровід у цьому мікрорайоні надто старий. Місцеві зізнаються, що його тут не міняли понад десятиліття.

Комунальники з’ясували, що переламалася труба діаметром 100 мм. Близько 12:00 водопостачання в цьому приватному секторі припинили.

«Води зараз немає у понад 20 приватних одноповерхових будинках, – повідомляє працівник КП «Чернігівводоканал» Ігор Грищенко. – Зараз воду відкачали, бо був затоплений весь трубопровід. Спеціалісти шукають, чи лише одне місце перелому труби, чи ще десь може бути. Трубу в цій ділянці замінять і, сподіваємося, до 17:00 водопостачання відновлять».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Вот это я понимаю фонтан созданный самой природой, а то настроили всякого )))

Back to top button