Надзвичайні події

Сіверські вогнеборці загасили пожежу будинку

До Служби порятунку «101» у Козелецькому районі Чернігівської області 10 квітня о 15:14 надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних будинків, що у с. Кіпті.

Про це ЧЕline повідомили в управління ДСНС України у Чернігівській області.

За викликом на місце події з районного центру прибули два відділення вогнеборців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. На той момент площа пожежі складала 7 кв.м.

Вогнеборці загоряння о 15:45 локалізували та о 16:15 остаточно ліквідували. Полум’ям пошкоджено майно господарів, стіни на площі 3 кв. м. та перекриття на площі 4 кв.м. Причиною загоряння послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів. На щастя, господарі не постраждали.

Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає громадян: аби уникнути пожежі й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, дотримуйтесь правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів та електричних мереж. Слідкуйте за їх справністю та не залишайте без нагляду. Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Це як можна порушити правила експлуатації холодильника, щоб призвело до таких наслідків. А те що відбувсь перепад напруги через який сталось загорання спочатку джерела безперебійного живлення чи то стабілізатора напруги а потім холодильника, то тоді виникає питання до авторів чи то надзвичайників випішіть будь ласка правила експлуатації холодильників, якщо їх господарі йдуть на роботу

Back to top button