Надзвичайні події

Слідчі з’ясовують причину, чому автівка, в якій загинула жінка з синами, впала з понтона

У ДТП на понтонній переправі через Десну поблизу Чернігова загинули мати та двоє хлопчиків, віком 12 років і майже півтора місяця.

«Станом на зараз відомо, що 22 січня приблизно о 16.30 сталася ДТП за участі чотирьох людей. За кермом була жінка, 1981 року народження. Автівка рухалася з боку села Количівка Чернігівського району в напрямку Чернігова по понтонному мосту. В якусь мить водійка не впоралася з керуванням та виїхала з мосту у воду. Перевищення швидкості, за попередньою інформацією, не було, бо там ніде розігнатися. В автомобілі, окрім жінки, був її чоловік і двоє синів – 12 років і півтора місяця.

Чоловікові у стані шоку якось вдалося вибратися з автівки. Чому він не зміг врятувати свою родину, наразі з’ясовується. До того ж, ще будуть проводитися експертизи», – у коментарі для ЧЕЛАЙН повідомила Наталія Мелень, прессекретар територіального управління ДБР Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рідкісне явище на Чернігівщині – зимова повінь (Фотофакт)

За її словами, вночі автівку з тілами жінки і двох діток вдалося знайти.

«В автівці були автокрісла, батьки дотримувалися правил перевезення дітей, але, на жаль, це не врятувало», – сказала Наталія Мелень. Наразі тривають слідчі дії та з’ясовуються причини, що саме стало причиною трагедії.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото Анонімно Чернігів

Ще статті по темі

Back to top button