Надзвичайні події

Смерть ворогам: російським пілотам можуть навмисно неправильно пакувати парашути перед вильотом

У збитих над Україною російських льотчиків не розкриваються парашути. Випадковість? Не думаємо!
Днями українською системою ППО було збито російський літак Су-27. Ворожий льотчик катапультувався, але загинув.
Збитий російський пілот став одним із багатьох тисяч окупантів, які прийшли «на Україну», а залишаться назавжди в українській землі. Однак цей випадок має свою особливість і поповнив статистику збитих асів Путіна, у яких після катапультування не розкрився парашут.

275556016_329618622530041_411036221533961822_n
Зараз проводиться детальне вивчення уламків цього і раніше збитих літаків російських фашистів, з попередніх результатів випливає, що однією з причин неспрацьовування парашута може бути його умисне неправильне укладання перед вильотом.
На перший погляд, це парадоксальний висновок. Однак, виходячи з того, що російським матерям для задоволення геополітичних амбіцій кремлівського карлика Путіна належить розгорнути воістину стаханівський рух з народження не дітей, а танкістів, артилеристів та фахівців інших військових спеціальностей, багато тисяч яких стали добривом для українських чорноземів, такий варіант виключати повністю не варто.
Тим більше кожен з російських льотчиків, які здійснюють бойові вильоти в українське небо, вбивають українських жінок та дітей, руйнують 500-кілограмовими бомбами та ракетами наші міста, що мають тисячолітню історію, за міжнародними канонами – військовий злочинець, який буде засуджений на великий тюремний термін. Віддавати таких людей у ​​руки правосуддя та відкрити правду усьому світу – це якось не за кремлівськими правилами. Краще льотчику перед вильотом силами традиційно сіренького та непомітного особіста (спадкоємця “залізного Фелікса” та дрібного Путіна) трохи “підправити” парашут.

Як то кажуть – раз і справа у капелюсі. У сенсі льотчик у землі і нікому нічого не розповість. А російські жінки – вони ще понароджують. Чи не вперше.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Ще статті по темі

Back to top button