Надзвичайні події

Смертельна ДТП: у Чернігові водій автобуса збив пішохода

У м. Чернігові по вул. 77-ої Гвардійської Дивізії біля будинку №1А о 20-й годині, 14 вересня, водій автобуса «Рута-22» здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід, 1969 року народження, помер на місці аварії.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Також, дорожньо-транспортна пригода сталася у м. Сновськ на перехресті вулиць Свободи та Об’їзної близько 7-ї години ранку, 14 вересня, водій автомобіля «ВАЗ-2101», виїжджаючи з другорядної дороги, не надав переваги в русі та здійснив зіткнення з автомобілем «Hyundai».

Внаслідок пригоди водій автомобіля «ВАЗ-2101 отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Сновської центральної районної лікарні.

Крім того, біля м. Бахмач о 8 годині ранку, 14 вересня, водій автомобіля «ІЖ-27175» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та здійснив наїзд на велосипедиста, що рухався в попутному напрямку.

Внаслідок пригоди  велосипедист отримав тілесні ушкодження;

У с. Мала Кошелівка Ніжинського району близько 6-ї години вечора, 14 вересня, водій автомобіля «Renault Logan» здійснив зіткнення з автомобілем «Ford Mondeo», який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок пригоди  водій та пасажир автомобіля «Ford Mondeo» отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Ніжинської центральної міської лікарні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button