Надзвичайні події

Смертельне ДТП у Ріпках: загинув пішохід

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди та 3 пожежі.

Унаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

Про це ЧЕline повідомили в Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювали 106 одиниць спецтехніки та 144 особи обслуговуючого персоналу від ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг і мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

— на 134 км+200 м автодороги Кіпті – Глухів – Бачівськ о 15 год. 49 хв. 24 січня  водій автомобіля «Аudі А6» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням на заокругленій ділянці дороги, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Vоlvо».

Унаслідок пригоди пасажир автомобіля «Аudi A6»  отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Бахмацької центральної районної лікарні;

— в смт Ріпки на перехресті вулиць Шевченка та Святомиколаївської  о 19 год. 10 хв. 25 січня водій автомобіля «Toyota Prius» здійснив наїзд на пішохода, який рухався по проїжджій частині дороги в попутному напрямку.

Унаслідок пригоди пішохід, 1986 року народження від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці аварії;

— в м. Прилуки на перехресті вулиць Садової та Костянтинівської о 15 год.10 хв. 25 січня водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», виїжджаючи з другорядної дороги,  здійснив зіткнення з автомобілем «Оpеl Vеctrа».

Унаслідок пригоди пасажир автомобіля «Оpеl Vеctrа» отримав тілесні ушкодження та отримав медичну допомогу в Прилуцькій центральній міській лікарні.

Пожежі – 3, з них 1 пожежа в житловому секторі та 2 пожежі на об’єкті.

Ще статті по темі

Back to top button