Надзвичайні події

Спалювання сухої трави та сміття: на Чернігівщині мало не згоріли три села

28 березня в селі Баранівка Семенівського району на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 20 га,  внаслідок якої вогнем знищено житловий будинок і господарську будівлю в приватному господарстві по вул. Макаревича, 3, 4 житлові будинки та  4 господарські будівлі в неексплуатованих господарствах по вул. Зеленій, 2  та вул. Макаревича, 5, 6, 7.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині «весняне прибирання» обвуглює тварин (Фото)

Того ж дня в селі Мохнатин Чернігівського району на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 0,01 га, внаслідок якої вогнем знищено господарську будівлю в неексплуатованому господарстві по вул. Урожайній, 27, пошкоджено окремі конструктивні елементи житлового будинку на площі 10 кв.м знищено господарську будівлю в неексплуатованому господарстві по вул. Урожайній, 29.

Окрім того, 28 березня в селі Польове Сосницького району на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 3 га, внаслідок якої вогнем знищено житловий будинок і господарську будівлю в неексплуатованому господарстві  по вул. Центральній, 5, господарську будівлю в неексплуатованому господарстві по вул. Центральній, 3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області ледь не вигоріло вщент ціле село (Відео)

Також, в селі Турківка Прилуцького району по вул. Польовій на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га, внаслідок якої вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни господарської будівлі в неексплуатованому господарстві по вул. Польовій, 10, а в селі Гориця Менського району на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1 га,  внаслідок якої вогнем знищено житловий будинок унеексплуатованому господарстві по вул. Деснянській, 18.

Головними причинами цих пожеж називають спалювання сухої трави та сміття.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button