Надзвичайні події

Стали відомі подробиці ДТП на проспекті Перемоги у Чернігові

Сьогоднішнього ранку на проспекті Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода — легковик в’їхав у зупинку громадського транспорту. На щастя, ніхто не постраждав.

Патрульні, які прибули на місце події, з’ясували, що 18-річний водій ВАЗ-2115 не впорався з керуванням, виїхав на тротуар, де і врізався в зупинку громадського транспорту.

За версією водія ВАЗу, його під час перетину перехрестя підрізало інше авто, яке поїхало, не зупинившись.

Переглянувши відео з системи камер «Безпечне місто», поліцейські знайшли підтвердження попередній версії про створення аварійної обстановки іншим учасником дорожнього руху та ідентифікували другий автомобіль. Ним виявився KIA Сeed.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові автівка влетіла в зупинку (Відеофакт)

Співробітники відділу дізнання патрульної поліції розшукали транспортний засіб, з’ясували, хто саме ним керував, і доставили на місце пригоди.

За кермом KIA перебувала 30-річна чернігівка. На неї інспектори склали адмінпротокол за ч. 5 ст. 122 (Створення аварійної обстановки на дорозі) КУпАП.

Аналізуючи дії водія ВАЗу в складній ситуації, патрульні дійшли висновку, що швидкість його авто не була безпечною, тому це призвело до виїзду за межі проїжджої частини і пошкодження зупинки. Тому хлопець також отримав адмінпротокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

До того ж виявилося, що громадянин має право керувати лише вантажними автомобілями, тому другий протокол — за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button