Надзвичайні події

Стали відомі подробиці смертельної пожежі на Чернігівщині (Фото)

Наразі рятувальники розглядають дві версії смертельної пожежі, що сталася вчора в селі Браниця Ніжинського району. А саме: порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення або коротке замикання.

Також з’ясувалося, що під час пожежі загинула бабуся і троє її онуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція Чернігівщини з’ясовує обставини пожежі, у якій загинули жінка і троє дітей (Фото)

Нагадаємо, 18 січня о 16:44 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Браниця Ніжинського району.

За викликом до місця події прибуло два відділення 15-ї державної пожежно-рятувальної частини з м. Бобровиця, одне відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини з смт Козелець та місцева пожежна команда с. Кобижча. На цей час дах і кімнати всередині будинку були повністю охоплені полум’ям. Спільними діями вогнеборці о 17:25 локалізували та о 18:48 остаточно ліквідували пожежу. Під час гасіння в оселі були знайдені тіла дружини господаря, 1973 року народження, і трьох дітей: хлопчика та дівчинки, 2017 років народження, та хлопчика, 2018 року народження. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку по всій площі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button