Надзвичайні події

Сусіди врятували подружжя від загибелі

Вчора, 11 грудня, о 15:45 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу будинку на двох господарів у приватному житловому секторі по 1-му пров. Кривоноса 8. Загоряння помітили сусіди та одразу зателефонували до Служби порятунку «101».

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

За викликом до місця події прибуло два відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста у складі 10 чоловік особового складу та двох одиниць спеціальної техніки. На час прибуття вогонь вирував в одній із кімнат помешкання, а в будинку спостерігалось щільне задимлення. Існувала загроза поширення полум’я на поруч розташовану сусідську квартиру. Рятувальники у захисних протигазах зайшли у заповнену димом оселю та в одній з кімнат у непритомному стані виявили 55-річного чоловіка та його 52-річну дружину. Вогнеборці винесли постраждалих на свіже повітря та передали медичним працівникам. Проте від медичної допомоги та госпіталізації вони відмовилися.

Причиною пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів пічного опалення, а саме те, що в безпосередній близькості від опалювальної печі знаходились дрова та домашні речі господарів, які й зайнялися внаслідок дії температури.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button