Надзвичайні події

У Чернігові 70-річний чоловік загинув під час пожежі в квартирі

28 квітня о 12:15 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу будинку на двох господарів у приватному секторі за адресою вул. Березова, 4, що в обласному центрі. Сусіди помітили загоряння, та одразу зателефонували до Служби порятунку «101».

За викликом, до місця події прибуло три відділення пожежно-рятувальних підрозділів міста у складі 12 чоловік особового складу та три одинці спеціальної техніки.

На час прибуття підрозділів в помешканні де виникло загорання спостерігалось щільне задимлення і вогонь вирував в одній із кімнат, а також існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовану сусідську квартиру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надзвичайний рівень пожежної небезпеки оголошений на Чернігівщині

Рятувальники у апаратах захисту органів дихання та зору зайшли у заповнену димом оселю та в одній із кімнат у непритомному стані виявили 70-річного чоловіка, який не міг самотужки покинути небезпечну зону бо перебував в інвалідному візку. Вогнеборці винесли постраждалого на свіже повітря та передали медичним працівникам.

Після чого, рятувальники приступили до локалізації пожежі. Лікарі ж, у свою чергу, проводили реанімаційні дії задля порятунку потерпілого але попри зусилля медиків, врятувати життя літнього чоловіка. не вдалося.
Завдяки злагодженим та професійним діям рятувальників пожежу о 12:47 було локалізовано та о 13:03 остаточно ліквідовано.

Ймовірно, причиною пожежі послужило коротке замикання електромережі.

Ще статті по темі

Back to top button