Надзвичайні події

Тривають пошуки зниклого під час відпочинку на Десні чоловіка

29 серпня до Служби порятунку «101» у Новгород-Сіверському районі надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про те, що у в межах с. Лиса Гора Коропської територіальної громади під час відпочинку на річці Десна зник чоловік, 1996 року народження.

Як з’ясувалося, хлопець разом з друзями напередодні поїхав на відпочинок на берег водойми. В якийсь момент чоловік зник з поля зору друзів. Товариші намагалися самостійно відшукати хлопця. Зрозумівши що марно, звернулися по допомогу до правоохоронців та рятувальників.

Для пошукових робіт було сформовано групу, до якої увійшли рятувальники, правоохоронці та місцеве населення. Загалом залучено 20 чоловік, 4 одиниці техніки, 1 плавзасіб та 1 квадрокоптер. Пошукові роботи тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вщент згоріла автівка

На місці події працюють правоохоронні органи.

З початку року в області зареєстровано 57 подій на воді, внаслідок яких 51 особа загинула (з них 3 дитини) та 6 осіб врятовано.

Рятувальники нагадують, що для безпечного відпочинку на воді варто обирати лише спеціально облаштовані місця, де є рятувальний пост. Дбайте про власну безпеку — не купайтесь у стані алкогольного сп`яніння, не запливайте далеко від берега та не стрибайте у воду з висоти. У випадку виникнення надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

ГУ ДСНС України  у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button