Надзвичайні події

У Чернігові горів ресторан «Хряк»

Сьогодні вночі, 23 червня, у Чернігові по вулиці Київській, 12 сталася пожежа у ресторані «Хряк» — загорівся дах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа в будинку знову забрала людське життя

Як розповіли ЧЕline у прес-службі ДСНС України у Чернігівській області, виклик надійшов о 02:50, о 03:10 пожежу було локалізовано, о 03:35 – остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено покрівлю закладу площею 20 квадратних метрів. Причина пожежі наразі встановлюється.

Зазначимо, на офіційній сторінці закладу у Facebook повідомляється, що заклад не працюватиме певний період часу.

2018-06-23_100157

Ще статті по темі

5 коментарів

  1. Андрей Емелин в квартирах воняло гарью уже около двух, может в 1-40. Слышны были возмущения рабочих, что что то горит, мат и крик пары мужчин и женщин, но при этом никто ничего не предпринимал! Пожарных вызвали отнюдь не сразу!!!! Может только мин через 40, не ранее, если не позже!!! Жильцы повылитали на улицу! Халатное и свинское отношение работников и руководства!!! Потушили только в начале- пол пятого! Не достоверные данные подали в интернет!!!! И сразу начали крыть крышу!!!! Представьте какой кошмар устроили этой ночью жильцам!!!!

  2. Зрозуміло, що жителям будинків, які поруч, це не додало спокою. Але, пожежа -це біда! І в першу чергу треба її загасити. А потім і при можливості робити роботи, які врятують приміщення. Дощ бо надворі! А вже потім думати, чи гарно спалось сусідам

  3. нічого, збитки відбиваються за 10 хвилин
    пару раз ляшковки у міській раді голоснуть — і збитки компенсовані

Back to top button