Надзвичайні події

У Чернігові горів житловий будинок: рятувальники виявили в помешканні 41-річного господаря

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникли 9 пожеж, 5 із яких – у житловому секторі, 1 – на об’єкті, 2 – у природних екологічних системах (суха трава) та 1 – інша. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

Причинами загорянь стало порушення правил монтажу електроустановок та електромереж, необережне поводження громадян із вогнем, а також порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Так, 1 березня о 20:40 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку по вул. Пилипа Морачевського, що в м. Чернігові.

За викликом до місця події оперативно прибули п’ять відділень пожежно-рятувальних підрозділів міста. На цей час полум’я від будинку вже перекинулось на поруч розташовані два сусідні житлові будинки та господарчу споруду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівському районі згорів гараж із автівкою

Спільними діями рятувальників о 21:34 пожежу було локалізовано, а о 23:38 остаточно ліквідовано. Під час гасіння рятувальники виявили в помешканні 41-річного господаря без ознак життя.
Причина пожежі та завдані вогнем збитки наразі встановлюються.

У зв’язку з цим рятувальники ДСНС сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного ставлення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button