Надзвичайні події

У Чернігові нетверезий водій злетів з дороги

Вчора патрульні отримали інформацію, що на проспекті Левка Лук’яненка водій автомобіля Opel не впорався з керуванням та, виїхавши за межі проїжджої частини, застряг у снігу.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Прибувши на місце, інспектори з’ясували, що за кермом авто перебував 32-річний громадянин. Водій намагався переконати поліцейських, що його «підрізав» інший автомобіль, який поїхав з місця події.

Під час спілкування з кермувальником Opel охоронці порядку помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 1,92 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині судитимуть військового посадовця, який продав комерсантам комплектуючі до бронетехніки (Фото)

Також виявилося, що посвідчення на право керування транспортним засобом, яке водій надав патрульним, зареєстроване на іншу особу, а сам чоловік раніше був позбавлений такого права. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні поліцейські склали на громадянина кілька адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП. Далі він продовжив спілкування вже зі слідчим.

Нагадаємо, що на Чернігівщині судитимуть військового посадовця, який продав комерсантам комплектуючі до бронетехніки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button