Надзвичайні події

У Чернігові п’яна дівчина за кермом автомобіля протаранила бетонний паркан (Фото)

Компанія із чотирьох осіб відпочивала на Великодні свята. Добре випивши, вони вирішили покататися по місту.

Але далеко відїхати не встигли,  дівчина-водій, не впоравшись з керуванням, врізалася в бетонний паркан.

Про це Високому Валу повідомив старший інспектор прес-служби управління патрульної поліції в м. Чернігові майор Віталій Копистко.

ДТП сталася 1 травня близько 8 години вечора недалеко від музею Коцюбинського.

Зі слів очевидців, одразу після аварії з машини вийшла п’яна компанія: дівчина-водій, приблизно 20 років, та троє її друзів-однолітків. Спочатку дівчина намагалась поїхати з місця аварії, але свідки пригоди не дали їй цього зробити і забрали ключі від авто.

 

 

Тоді вона разом з друзями, не довго думаючи, покинула місце ДТП.

Патрульні, які прибули на виклик, почали розшук «веселої» компанії, але на жаль нікого не знайшли.

Оглядаючи місце аварії, патрульні зробили висновки, що дівчина перевищила швидкість, машину понесло «юзом», внаслідок чого вона вдарилася об бетонний паркан. Також від сильного удару секції з паркану, падаючи на землю, пошкодили автомобіль, що стояв у дворі.

 

«Станом на сьогодні, 5 травня, поліції не вдалося встановити особу дівчини-водія. Але стало відомо, що автомобіль ВАЗ-2104, на якому вона скоїла ДТП, належить КП «Інформаційний аналітичний центр». Щодо викрадення транспортного засобу до поліції ніхто не звертався. Директор цього підприємства наразі перебуває за кордоном, і тому працівники поліції зараз встановлюють, хто міг перебувати за кермом автівки», — розповів Віталій Копистко.

На даний момент автомобіль перебуває на штрафмайданчику.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button