Надзвичайні події

У Чернігові п’яний водій протаранив зупинку (Фото)

14 жовтня о пів на одинадцяту вечора до поліції надійшла інформація, що на проспекті Миру сталася дорожньо-транспортна пригода – легковий автомобіль Volkswagen врізався в зупинку громадського транспорту. На місце одразу був направлений екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, патрульні з’ясували, що постраждалих немає, а водій транспортного засобу зник. Проте свідки надали поліцейським його опис і вказали напрямок, куди він побіг. Молодого чоловіка, схожого за описом на водія, патрульні помітили на сусідній вулиці й доставили його на місце ДТП.

У громадянина були наявні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Він підтвердив, що авто належить йому, але заперечував, що керував ним і скоїв ДТП. Проте свідки в подробицях описали подію та чітко вказали, що на момент аварії за кермом автомобіля перебував саме той хлопець, якого доставили патрульні.

24-річного водія правоохоронці доставили до медичного закладу для проходження огляду на встановлення стану алкогольного сп’яніння. Результат – 1,6 проміле.

Патрульні склали на водія два адміністративні протоколи: за ст. 130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, автомобільних доріг, дорожніх споруд чи іншого майна). Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Джерело: Патрульна поліція Чернігова

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button