КриміналНадзвичайні події

У Чернігові п’яний водій скоїв ДТП

Вчора, близько 21-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті проспекту Левка Лук’яненка та вулиці Захисників України.

Прибувши на місце події патрульні поліцейські попередньо зʼясували, що 33-річний водій автомобіля Honda Accord, повертаючи ліворуч, не надав переваги у русі автомобілю Renault Traffic, який рухався в зустрічному напрямку, в результаті чого сталося зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська прокуратура скерувала до суду справу колишнього поліцейського Харківщини, який перейшов на бік ворога

Під час спілкування з водієм автомобіля Honda, охоронці порядку помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного спʼяніння. Кермувальник погодився пройти огляд у встановленому законом порядку за допомогою приладу “Drager”. Результат — 1,01 проміле.

Поліцейські склади на громадянина адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призводить до ДТП) та за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння) КУпАП. Водія відсторонено від права керування транспортним засобом.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button