Надзвичайні події

У Чернігові пенсіонер стріляв із вікна по дитячих візочках

До журналістів «Часу Чернігівського» звернулися перелякані люди, які живуть в одному будинку із 70-річним стрільцем на проспекті Перемоги, 40. Він уже вбив декілька собак, тепер цілиться по дитячих візочках.

Пенсіонер час від часу дістає зброю та стріляє з вікна. Потім запевняє, що то були звичайні петарди.

Сусіди не знаходили ані гільзи, ані шматки від петард.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок із кулею в нозі: в Чернігові була стрілянина

Лише коли знайшли  у своєму дворі тіло вбитого песика, все стало зрозуміло.

Розмовляти з «ворошилівським стрільцем» сам-на-сам сусіди не хочуть. Бояться пострілу в притул.

Днями ситуація повторилася.

Нам вдалося дізнатися, що на ім’я цієї людини зброя не зареєстрована. Окрім того, що він нелегально зберігає її удома, так ще і стріляє в бік дитячих візків посеред білого дня!

Жінки, які той час гуляли з малечею, схопили дітей та заховалися по домівках. Тепер на вулицю бояться виходити... — розповіла на умовах анонімності сусідка, яка стала свідком інциденту.

За словами сусідів, дружина чоловіка працює в пенсійному фонді. Люди подзвонили їй, чекаючи на адекватну реакцію. Утім, жінка стала на захист свого чоловіка. Найцікавіше в цій ситуації, що у дружини стрільця теж є маленькі онуки.

— Як вибухають петарди ми знаємо. У нас тут багато дітей живе… Це не петарди були, а зброя! Невже декілька 7-місячних сонних дітей у візочках так роздратували діда з другого поверху? Можливо, у нього є психологічні порушення, — припускає інша сусідка.

Джерело: Час Чернігівський

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Так викиньте цього дебіла на улицю і обосціть його

  2. Дайте леща деду и отберите аркебузу или полиции сдайте его

  3. я не понимаю почему до сих пор не позвонили в полицию

  4. Треба щоб ним зайнялася поліція!

  5. Народ я нарыл способ как без физ. нагрузок и диет сжигать калории и подкачаться дома. Пока опробовал только живот, за две недели убрал пивное пузо и уже проступают кубики, а у жены за неделю ушло пару сантиметров на талии. Мы просто в восторге от этого прибора, вначале не поверили, но решили проверить ведь цена вопроса копеечная. Теперь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал, это лучший подарок. А вычитал о нем в этом блоге —- http://tok.pw/miopres

    1. Діма, іди в дупу зі своїми дієтами- тут коментують статтю про діда-дебіла , що стріляє по дитячих візочках.

  6. Мужики бы собрались, подловили деда, забрали пистоль и объяснили как и что надо не делать чтобы подольше прожить.Ну можно конечно вызвать полицию, но первое более действенно. Если бы какое-то гавно стреляло а моего ребенка, а бы ему тот пистоль в жопу засунула самолично. Пусть дальше сидят на жопу ровно и жене того урода звонят.Оно психические нормальное и тут надо быстро все решать.

Back to top button