Надзвичайні події

У Чернігові позашляховик збив дівчину

У Чернігові біля будинку по проспекту Перемоги, 110 трапилася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль «Toyota Prado» під керуванням чернігівця, 1957 року народження, на нерегульованому пішохідному переході збив 25-річну дівчину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині водій «ВАЗу» збив на смерть підлітка

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

Дівчина отримала закриту травму грудної клітки, а також плечового та гомілково-ступневого суглобів. Постраждала госпіталізована до травматологічного відділення Чернігівської міської лікарні № 2.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. да ограничте мудакам скорость до 30км /ч в городе вконце концов.то без глушителя ночью носится сука какая-то .люди детей спать положат оно несется по Пухова .гавно перелетное по раену

  2. Пішоход повинен впевнитись в безпеці переходу, поті починати рух на проїзну частину. Не впевнилась. Навіть на швидкості 50 не можливо миттєво зупинитись. Водія не виправдовую, а дівчина поламана в лікарні, тільки через те що не повернула голову. І не зупинилась на 5сек.

  3. Этот опасный шести полосный переход нужно закрыть ,сколько людей на нем погибло ,он там совсем не нужен,можно переходить на светофоре возле прохлады

Back to top button