Надзвичайні події

У Чернігові пожежа забрала життя: двох дітей і дорослого врятували вогнеборці (Фото)

29 березня о 02:48 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу приватного двоповерхового з мансардою двоквартирного житлового будинку, що в обласному центрі по вул. 1 Кордівка, 20А.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В одній із чернігівських квартир сталася пожежа. На місці виявили тіло чоловіка

На місце події оперативно були залучені відділення міських вогнеборців на 4 пожежних автоцистернах та чергова зміна оперативно-координаційного центру У ДСНС в області. На той момент будинок було охоплено полум’ям, а на балконі другого поверху квартири №1 кликали на допомогу власниця помешкання, 1943 р.н. та двоє її онуків Дмитро та Микита 2007 та 2011 р.н. Вогнебороці за допомогою висувної драбини їх врятували. Медпрацівники бригади швидкої медичної допомоги оглянули постраждалих, проте госпіталізація їм не знадобилась.

Під час ліквідації пожежі у квартирі №2 рятувальники виявили тіло особи, дані про яку встановлюються. Займання о 04:47 було локалізовано, а о 07:03 остаточно ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, міжповерхові перекриття, пошкоджено конструктивні елементи стін та майно. Наразі причина пожежі та завдані збитки встановлюються.

Загалом до гасіння від підрозділів ДСНС залучалося 20 чоловік особового складу та 7 одиниць спеціальної техніки.

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button