Надзвичайні події

У Деснянському БУВР прокоментували ситуацію щодо падіння чоловіка в шахту

Як ми повідомляли, вчора, 10 липня, у Чернігові чоловік впав у каналізаційну шахту по вулиці Бєлова. Його з «пастки» витягували рятувальники та передали працівникам «швидкої» допомоги.

За словами жителів цього району, ця каналізаційна шахта належить Деснянському басейновому управлінню водних ресурсів. Уже близько року громадська організація інвалідів «Центр соціального добробуту «Доброчин-інваль» зверталася до управління з проханням загородити цей люк, але жодної відповіді, тим паче дій, не надійшло.

Ми звернулись по коментар до керівника Деснянського БУВР Наталії Грудницької, але вчора не змогли його отримать.

Згодом Наталія Грудницька опублікувала свою думку на своїй сторінці у Facebook.

За її словами ця ситуація — це вистава.

«Ніколи на території виробничої бази не бувають відкриті люки. Відповідно, ніяких звернень про їх закриття надходити до нас не може. У журналі приймального відділення другої лікарні зафіксовано, що Ющенко впав у водопровідний колодязь о 6 годні ранку, та ось біда, ще в 7:30 люк був зачинений, а «наші друзі», які ніколи так рано не приїздять, за словами нашого сторожа вже були на території бази і планували шоу. Геннадій Ющенко не міг йти до свого гаражу, бо на території управління його гаражу немає», — пише вона.

Ще статті по темі

Back to top button