Надзвичайні події

У ДТП на Чернігівщині постраждали чотири велосипедисти

На дорогах Чернігівщини зареєстровано 4 дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали 4 велосипедисти.

Так, у м. Сновськ по вулиці Незалежності біля господарства №28 о 10 год. 27 жовтня водій автомобіля «ВАЗ-2101»  здійснив наїзд  на велосипедиста.

Про це ЧЕline повідомили в департаменті з питань цивільного захисту й оборонної роботи Чернігівської ОДА.

Того ж дня у м. Прилуки на перехресті вулиць Гімназичної  та Костянтинівської  о 17 год. 12 хв. водій автомобіля  «KІА» здійснив зіткнення з автомобілем  «Citroen», внаслідок зіткнення автомобіль «Citroen» втратив керування, змінив траєкторію руху, що призвело до наїзду на велосипедиста  та подальшого зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який стояв на в’їзді до прилеглої території по вулиці Костянтинівській. Унаслідок пригоди водій автомобіля «Citroen», велосипедист і пасажир автомобіля «Кіа» отримали тілесні ушкодження.

Пізніше, о 17 год. 46 хв., на автодорозі Козелець-Данівка-Бобровиця  перед м. Бобровиця   водій автомобіля «Volkswagen Transporter»  здійснив наїзд  на велосипедиста.

У  с. Вертіївка  Ніжинського району  о 20 год. 30 хв. водій автомобіля «Volvo V40»  здійснив наїзд на велосипедиста. Унаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Ніжинської центральної районної лікарні.

Унаслідок пригод велосипедисти отримали тілесні ушкодження.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button