Надзвичайні події

У Кіптях на дорозі загинув пішохід

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 3 дорожньо-транспортні пригоди, 5 пожеж та 1 випадок знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 3 особи постраждали.

Про це ЧEline повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Стан доріг:

Для забезпечення безпеки дорожнього руху на дорогах області працювало 76 одиниць спецтехніки та 90 чоловік обслуговуючого персоналу від ДП «Чернігівський облавтодор». Стан доріг та мостів задовільний, проїзд автотранспорту забезпечено.

Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

— автодорозі Київ-Суми-Юнаківка неподалік с. Охиньки Прилуцького району близько 17 год. 29 грудня водій автомобіля «Peugeot Expert» допустив зіткнення з автомобілем «ЗИЛ-4948», який стояв на проїжджій частині дороги. Внаслідок пригоди двоє пасажирів автомобіля «Peugeot Expert» отримали тілесні ушкодження;

— на автодорозі Чернігів-Пакуль-КПП «Славутич» в с. Пакуль Чернігівського району  о 18 год. 24 хв. 29 грудня водій автомобіля «Ford Fusion» здійснив наїзд на пішохода, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до реанімаційного відділення Чернігівської обласної лікарні;

— біля с. Кіпті Козелецького району о 20 год. 29 грудня водій автомобіля «ГАЗ-5312» здійснив наїзд на пішохода (особа встановлюється), який рухався по проїжджій частині дороги в напрямку м. Чернігова, на освітленій частині дороги. Внаслідок пригоди пішохід загинув на місці події.

Пожежі – 5, з них  4 пожежі в житловому секторі та 1 пожежа на транспорті.

Знешкодження боєприпасів часів Другої світової війни – 1:

Групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області о 12 год. 15 хв. 29 грудня було знищено 1 мінометну міну калібру 82 мм часів Другої світової війни, яку було виявлено 28 грудня на відкритій території біля с. Смоляж Борзнянського району.

Радіаційний фон:

Ще статті по темі

Back to top button