Надзвичайні події

У корюківській лікарні чоловік кинувся з вікна

Майже три дні у Корюківській ЦРЛ з численними опіками лікувався 29-річний чоловік. А потім вистрибнув з четвертого поверху. 

Олександр потрапив до лікарні 28 червня з опіками, причина яких жахає. Виявляється, 27 червня вони з приятелем пиячили. Потім між ними розгорілася сварка, під час якої товариш по чарці облив його горючою рідиною і підпалив.

У постраждалого обгоріли частина обличчя, ліва рука та плече. Відразу він не звернувся до лікарні. Швидку допомогу згодом викликала матір. Медики застосували протишокову і протиопікову терапію та доставили обгорілого чоловіка до ЦРЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині з вікна другого поверху випав 3-річний хлопчик

Три дні Олександр лікувався у хірургічному відділенні. За словами медиків, особливих скарг у молодого чоловіка не булоперебував сам у палаті. Та 29 червня о 22 годині він кинувся з четвертого поверху.

Сім годин лікарі реанімації боролися за його життя. Але в постраждалого були важкі переломи ребер, внутрішні травми, забій хребта, каже завідувач реанімаційного відділення Василь Ступницький.

Наступного дня о 4 годині 50 хвилин Олександр помер. Відомо, що у Корюківці він проживав на вулиці Братчикова. Мав співмешканку. А сам – уродженець Тютюнниці, проте з рідних уже ніхто в цьому селі не проживає.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Сусіди.City

Ще статті по темі

Back to top button