Надзвичайні події

У Ніжині затримали двох вокзальних грабіжників

Поліцейські затримали на залізничній станції «Ніжин» Чернігівської області двох «гастролерів», які відлупцювали та пограбували трьох громадян. Підозрювані вже дали покази, майно повернуто потерпілим.

26 листопада до поліції з невеликим проміжком надійшло три повідомлення про пограбування. Всі потерпілі розповіли, що стали жертвою злочину біля залізничного вокзалу. Двоє зухвальців очікували на своїх жертв у тихому закутку, де одразу лупцювали їх і відбирали особисті речі, гроші та мобільні телефони.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Так, в одного чоловіка відібрали телефон «Nokia» та планшет «Lenovo», в іншого телефон «Nokia» та 50 гривень.

Найбільше не поталанило третьому – лиходії, мало того, що позбавили парубка телефону «Nokia 5310» та 15 гривень, та ще й примусили жертву зняти з себе черевики, брюки та куртку.

Групи реагування патрульної поліції Ніжинського відділу поліції ГУНП у Чернігівській області негайно перекрили район, де діяли зухвальці, й почали його відпрацьовувати. Під час прочісування території поліцейські виявили двох чоловіків, схожих за описом на нападників. Потерпілі одразу упізнали своїх кривдників.

Житель Полтави та громадянин однієї з країн Кавказу зізналися в скоєному. Зловмисники розповіли, що електричкою приїхали зі столиці, щоб розжитися «легкими» грошима, й нічого кращого не видумали, як зайнятися грабунком просто на станції.

Підозрювані затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Поліцейські повернули награбоване майно потерпілим. Триває досудове розслідування.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button