Надзвичайні події

У Ніжинській школі через інцидент скасували уроки

До шкільного подвір’я з’їхалися медичні працівники, надзвичайники та поліція. В Мережі інтернет поширюється інформація про те, що хтось розпилив у приміщенні школи газовий балончик, повідомляє mynizhyn.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чернігівській школі «жартівник» розбризкав сльозогінний газ

Завідувачка Ніжинського відділення екстреної медичної допомоги Ірина Корчева зазначає: «Медичної допомоги не потребував ніхто. Ушкоджень ніхто не отримав».

Чи є привід для паніки – коментує начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко:

«Одна із учениць принесла до школи аерозольний балончик, його вміст будемо досліджувати. За словами дівчини, вона принесла його з дому. Демонструючи його однокласникам, учениця випадково натиснула клапан і розпилився газ. Газ – подразнювальний, тож педагоги навчального закладу провітрили всі приміщення, попросивши дітей вийти зі школи. Уроки в ЗОШ №10 на сьогодні скасовано, щоб провітрити максимально якісно. Наразі поліцейські вирішують питання про притягнення батьків учениці до відповідальності за те, що дали дитині такий балончик, адже наслідки могли бути більш тяжкими. Діти не вміють поводитися з такими небезпечним речами, тому батьки мають убезпечувати їх від них, а не, навпаки, давати з собою до школи».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button