Надзвичайні події

У Прилуках чоловіки отримали опіки під час гасіння пожежі (Фото)

Упродовж минулих вихідних днів на території Чернігівської області виникло вісім пожеж, серед яких шість – у житловому секторі громадян, 1 – на транспорті та 1 – інша. Їх причинами стали порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні й експлуатації печей і димарів, розгерметизація газової системи автомобіля, необережне поводження з вогнем та підпал.

9 лютого о 16:45 у м. Прилуки до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному з приватних гаражів по вул. Вавілова, 28, у якому знаходився автомобіль «Hyundai Tucson».

Оперативно за викликом на місце події прибули два відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області у складі 8 чоловік особового складу та 2 одиниць спеціальної техніки. Вогнеборці о 17:10 загоряння локалізували, а о 17:41 остаточно ліквідували та не допустили поширення вогню на сусідні гаражі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Козелеччині 25-річний молодик самотужки намагався загасити пожежу й отримав опіки

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Під час спроб дістати документи з палаючого авто отримав опіки обличчя та кінцівок І-ІІ ступеню 34-річний власник, а незначні опіки обличчя – 64-річний батько господаря транспортного засобу. Обох постраждалих каретою швидкої допомоги було доставлено до Прилуцької центральної міської лікарні.

Вогнем знищено автомобіль і майно, що знаходилось у гаражі. Ймовірна причина виникнення пожежі – розгерметизація газової системи автомобіля.

Ще статті по темі

Back to top button