Надзвичайні події

У селі Хороше Озеро згоріла сільська рада: подробиці ситуації

У селі Хороше Озеро Крутівської громади 13 січня згоріла адмінбудівля, в якій розташовувався місцевий старостат.

«Повідомлення про пожежу надійшло о 06 год. 52 хв. 13 січня. На місце події виїхали два екіпажі рятувальників. Вогнем знищено покрівлю, перекриття та майно, пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються», – прокоментувала ситуацію для ЧЕЛАЙН Ніна Луценко, речниця ГУ ДСНС у Чернігівській області.

Голова Крутівської ТГ Олег Бузун зазначає, що документи, які зберігалися в приміщенні старостату в с. Хороше Озеро, вдалось врятувати.

Причини загорання ще не встановлені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Низка населених пунктів Чернігівщини – без світла

«У людей велике горе. Село Хороше Озеро – єдине з нашої громади було в окупації. Тут тільки відновились після тих подій. Тоді ж все окупанти покрали, все винесли і з магазинів, і з сільської ради. Ми тільки придбали туди нову бензопилу, газонокосарку, комп’ютерами забезпечили. Воно все згоріло. На Борзнянщині в нас сільські ради – це такі невеличкі фінські будинки. Воно так швидко спалахнуло. Тоді дуже пощастило, що діловод забрала додому ноутбук, у ньому вся інформація про субсидії, щодо дітей війни. Документи теж вдалося врятувати, щоправда, все воно мокре, але вдалося. Зараз старостат перенесли в інше місце – в адмінбудівлю колишнього колгоспу. Сподіваємося, що це місце буде щасливіше», – прокоментував Олег Бузун, голова Крутівської ТГ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Спілкувалась Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Back to top button