Надзвичайні події

У село на Чернігівщині двічі за день виїжджали рятувальники

05 жовтня вогнеборці сосницького 10-го Державного пожежно-рятувального підрозділу Управління ДСНС України у Чернігівській області залучались до гасіння пожеж, що двічі виникали у с. Кудрівка.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

О 13:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі та сінника у одному з приватних господарств, що належить 35-річному господарю. На місце пригоди оперативно прибули черговий караул районного Державного пожежно-рятувального підрозділу УДСНС в області, а також сільські вогнеборці місцевої пожежної команди.

Спільними діями пожежу о 13:40 було локалізовано, а о 14:30 остаточно ліквідовано. До її гасіння залучалося 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки. Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужила необережність у поводженні з вогнем особи, яка встановлюється. Вогнем знищено 5 тонн грубих кормів та покрівлю господарчої будівлі.

О 20:25 виникла пожежа господарчої будівлі, що тривалий час не експлуатувалася. Вогнеборці районного пожежно-рятувального підрозділу та місцевої пожежної команди о 20:50 пожежу локалізували, а о 21:05 остаточно ліквідували. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни та перекриття споруди. Як і у попередньому випадку, причиною виникнення пожежі послужила необережність у поводженні з вогнем особи, яка встановлюється.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button