Надзвичайні події

У Семенівському районі під час пожежі загинула 84-річна жінка (Фото)

07 червня о 06:26 до Служби порятунку «101» у Семенівському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку, що по вул. Кайдашівка в м. Семенівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа у чернігівській багатоповерхівці: 15 осіб евакуйовані

За викликом на місце події прибуло відділення 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області. На той момент у помешканні спостерігалося щільне задимлення й горіння в одній із кімнат. Вогнеборці о 06:35 пожежу локалізували, а о 06:55 остаточно ліквідували. Під час гасіння рятувальники виявили в будинку тіло 84-річної господарки помешкання без ознак життя.

Ймовірної причиною трагедії послужило необережне поводження з вогнем господарки. Скоріш за все жінка залишила сірник, від якого почали тліти домашні речі та згодом зайнялися.

Для ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.

Рятувальники ДСНС України сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного відношення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button