Надзвичайні події

У Семенівці невідомий підпалив житловий будинок

За минулу добу пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС у Чернігівській області ліквідовали 4 пожежі.

Серед причин загорання — коротке замкнення електромережі, підпал та необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Про це ЧEline повідомили у ДСНС у Чернігівській області .

Так, 18 травня о 13:49 до Служби порятунку «101» м. Семенівка надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в одному з приватних господарств. На місце події оперативно прибуло відділення 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Оцінивши складність обстановки, адже вогонь охопив майже всю покрівлю та загрожував перекинутись на сусідні споруди, вогнеборці додатково викликали ще одне відділення рятувальників. На місці пожежі працювало 6 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Завдяки оперативним діям підрозділів ДСНС пожежу о 13:56 було локалізовано та о 14:10 остаточно ліквідовано. Вогнем пошкоджено покрівлю житлового будинку на площі 20 кв.м. Ймовірною причиною пожежі став підпал.

Наступного дня рятувальники Прилуцького та Новгород-Сіверського району залучались для ліквідації пожеж літньої кухні та 2 господарських будівель. Внаслідок подій вогнем пошкоджено 2 та знищено 1 споруду.

Ще статті по темі

Back to top button