Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня надзвичайники 39 разів залучались до ліквідації пожеж

Упродовж минулого тижня з 28 грудня по 3 січня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 222 чоловіки особового складу та 64 одиниці спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 34 пожежі, з яких 1 виникла на об’єкті, 25 в житловому секторі громадян, 2 на транспорті та 6 інших. На жаль, у вогні загинуло чотири особи та дві травмовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові пішохода переїхали двічі. Він загинув на місці аварії

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 2 рази залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів. Знищено у встановленому порядку 2 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, з них 2 мінометні міни калібром 50 та 82 мм.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 15 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт, а саме: 9 — буксирування автомобілів, 1 — прибирання поваленого дерева, 3 — надання допомоги населенню, 1 — забезпечення пожежної безпеки, 1 — рятування тварини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button