Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 63 рази залучались до ліквідації пожеж (Фото)

За минулий тиждень (з 31.05. по 07.06.) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 185 чоловік особового складу та 63 одиниці спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 28 пожеж, з яких одна виникла на об’єкті, 11 — у житловому секторі громадян, 4 — на транспорті, 8 — у природних екологічних система та 4 інших. На жаль, у вогні одна людина загинула, ще одну врятовано.

Так 5 червня в м. Носівка під час пожежі в одному з приватних житлових будинків, що по вул. Тракторній було виявлено тіло 51-річного чоловіка. Ймовірною причиною виникнення пожежі послужила необережність чоловіка під час паління.

Надзвичайники два рази залучалися для проведення невідкладних робіт на місці ДТП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові п’яний водій в’їхав у стовп (Фото)

5 червня о 13.10 до Служби порятунку «101» у Чернігівському районі надійшло повідомлення від чергового поліції про те, що між селами Смичин та Дібрівне Городнянської громади перекинулась вантажівка та перекрила автомобільну дорогу регіонального значення Н-28. За попередньою інформацією, громадянин Туреччини 1981 року народження не впорався з керуванням, що і призвело до перевертання ваговозу. Чоловік не постраждав. Для забезпечення пожежної та техногенної безпеки на місце події залучався черговий караул 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Чернігівській області.

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 8 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, виявлених у Чернігівському районі (6 разів), Ніжинському районі (2 рази). Знищено у встановленому порядку 12 боєприпасів, із них 9 артилерійських снарядів калібром 45, 76, 105, 152 мм, 1- протитанкову міну ТМ-62 та мінометну міну калібром 82 мм.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 23 рази залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

2 червня о 08:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потягом № 171 сполученням «Суми – Київ» смертельно травмовано мешканку с. Бахмач Ніжинського району (Бахмацька ТГ), 1970 року народження. Інцидент стався на 666 км (пікет) №3 у напрямку руху від залізничної станції “Бахмач-Київський” біля м. Бахмач. По факту події правоохоронними органами проводиться розслідування. Затримки руху потягів не було.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button