Надзвичайні події

Упродовж тижня надзвичайники Чернігівщини 77 разів залучалися до ліквідації пожеж, надзвичайних подій і надання допомоги населенню (Фото)

Упродовж минулого тижня, з 7 по 14 вересня, щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 183 чоловіки особового складу та 57 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 56 пожеж, із яких 18 виникли в житловому секторі громадян, 30 – у природних екологічних системах, 3 – на транспорті та 5 інших. На жаль, 10 вересня в м. Бобровиця внаслідок необережності при поводженні з вогнем у власному помешканні загинула його господарка, 1928 р.н..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Ічнянському районі загорівся гараж із автомобілем усередині

8 вересня біля с. Карасинівка Козелецького району сталася пожежа торфу на площі 2,5 га. Станом на 14 вересня пожежу ліквідовано на площі 2,2 га. Гасіння триває. Причина загоряння – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

12 вересня надзвичайники 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Городня залучалися для проведення робіт з вилучення із річки Чибриж у межах міста тіла загиблого чоловіка, 1990 р.н.. Причину трагічного випадку встановлюють правоохоронні органи.

Фахівці групи піротехнічних робіт і підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 6 разів залучалися до виконання завдань за призначенням. Знищено у встановленому порядку 26 вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, зокрема 13 мінометних мін калібром 50 та 82 мм, 10 артилерійських снарядів калібром 45 та 152 мм, 2 ручні гранати РГД-42, а також 1 протитанкову міну ТМ-57.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 14 разів залучалися для надання допомоги громадянам та інших невідкладних робіт, а також виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button