Надзвичайні події

В області протягом доби вогнеборці ліквідували 6 пожеж

До Служби порятунку «101» у Козелецькому районі 3 жовтня о 13:16 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Савинка.

За викликом до місця події прибуло відділення 7-го Державного пожежно-рятувального посту м. Остер У ДСНС України у Чернігівській області та пожежна команда с. Підлісне.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

На той момент вогонь охопив одну з кімнат помешкання. Спільними професійними діями загоряння о 13:45 було локалізовано, а о 17:20 остаточно ліквідовано. Причиною пожежі послужила необережність у поводженні з вогнем 68-річного господаря будинку. Вогнем пошкоджено стіни на площі 40 кв.м, покрівлю на площі 15 кв.м та майно.

Також о 20:49 у с. Крехаїв Козелецького району виникла пожежа житлового будинку. За викликом на місце події прибули черговий караул 7-го Державного пожежно-рятувального посту м. Остер У ДСНС України у Чернігівській області та вогнеборці місцевої пожежної команди.

Пожежу о 21:40 було локалізовано, а о 22:48 ліквідовано. В ході гасіння рятувальники не допустили розповсюдження вогню на розташовану поруч споруду господарського призначення. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 10 кв.м, пошкоджено стіни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові вогонь знищив 700 кв. м виробничої будівлі

На щастя, ніхто з мешканців не постраждав. Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при експлуатації нагрівальної печі.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області сподіваються на свідомість кожного громадянина та попереджають про недопустимість халатного відношення до заходів пожежної безпеки. Пам’ятайте, лише суворе їх дотримання допоможе Вам уникнути лиха. Будьте обережними, бережіть своє життя і майно від вогню.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button