Надзвичайні події

Відомий на Чернігівщині аграрій напав на групу волонтерів і принизив жінку (ВІДЕО, ФОТО)

Відомий в Чернігівській області аграрій, керівник ТОВ «Земля і воля» Леонід Яковишин сьогодні, 1 вересня, напав на волонтерів, які вели роз’яснювальну роботу про одну з партій. Це трапилося в селі Мирне Бобровицького району. Чоловік поводився агресивно, лаявся, погрожував і ображав нецензурними словами жінку-волонтерку.

Поведінка Леоніда Яковишина всіх здивувала, адже волонтери працювали в законному руслі, із дотриманням санітарних норм, в захисних масках і мали антисептики.

Утім, Леонід Яковишин почав брутально лаятися і погрожувати.

Потім Леонід Яковишин телефоном викликав молодиків із добровільної дружини при ТОВ «Земля і воля». Як би це парадоксально не звучало, але це формування отримує фінансування із міського бюджету. Тобто, жителі громади своїми податками частково утримують силову структуру при аграрній фірмі.

Представники формування з охорони громадського порядку добровільна народна дружина ТОВ «Земля і воля» повалили намет і пошкодили майно партії.

На місце прибула поліція. За фактом нападу складно протокол.

Редакція ЧЕline звернулася до Головного управління Національної поліції в Чернігівській області за коментарем. Пресслужба поліції готує коментар і як тільки ми його отримаємо – одразу опублікуємо.

До речі, нещодавно у Бобровиці за загадкових обставин згорів Весільний будинок, з приводу відкриття якого точилися певні дискусії. Бобровицька влада була проти відкриття будиночка для молодят.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Не зобижайте Героя України, бо він сам кого хоче обидить!

Back to top button