Надзвичайні події

Вогнеборці Чернігівщини врятували 64-річну жінку

Упродовж минуло доби підрозділи Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідували 9 пожеж, 2 з яких виникли на об’єктах різних форм власності, 6 в житловому секторі громадян та 1 сухої трави. Причинами загорянь послужило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації нагрівальних печей і димарів, коротке замикання електромережі, необережне поводження з вогнем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині у дачному будинку сталася пожежа. На місці виявили тіла двох невідомих

10 лютого о 14:42 до Служби порятунку «101» у Куликівському районі надійшло повідомлення про загоряння одного з приватних житлових будинків у с. Горбове, що за 13 км від районного центру.

За викликом до місця пригоди оперативно прибуло відділення 8-го Державного пожежного-рятувального посту. Рятувальники в ході проведення розвідки відшукали та врятували 64-річну господарку оселі, яка через щільне задимлення не могла самостійно покинути небезпечну зону. Загоряння о 15:30 було локалізовано, а о 16:40 остаточно ліквідовано.

Причиною виникнення пожежі, яка ледь не призвела до трагічних наслідків послужило порушення правил влаштування та експлуатації нагрівальної печі. Зокрема загоряння сталося в результаті появи тріщин у кладці та відсутності безпечної відстані від печі до дерев’яної стіни будинку.

изображение_viber_2020-02-11_08-54-18

У ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button