Надзвичайні події

За добу 10 автівок опинилися у сніговій пастці (Фото)

Упродовж минулої доби спільними діями рятувальників УДСНС України в Чернігівській області та залучених сил і засобів 10 разів надавалась допомога з вивільнення транспортних засобів, що потрапили в снігові замети на території Чернігівського, Ніжинського, Куликівського, Городянського, Носівського районів та м. Чернігова. Загальна кількість вивільненої техніки становила 10 одиниць, серед яких 1 мікроавтобус, 4 легкові та 5 вантажних автомобілів.

Про це ЧЕline повідомили в ДСНС України у Чернігівській області.

Так, у Чернігівському районі на автошляху біля с. Боромики для надання допомоги з вивільнення автомобіля зі снігового замета та прибирання 20 дерев, які були повалені внаслідок негоди на проїжджу частину на ділянці близько 3 км, залучалися відділення Аварійно-рятувальної частини спецпризначення, а також пожежно-рятувальних підрозділів із селища Седнів і міста Чернігова.

1

Упродовж доби від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області для надання допомоги залучались 35 чоловік особового складу та 12 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

З огляду на погіршення погодних умов, надзвичайники працюють у цілодобовому режимі. У зв’язку з цим рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій звертаються до водіїв автотранспортних засобів із проханням бути уважними на дорогах, дотримуватися безпечної швидкості й дистанції руху.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button