Надзвичайні події

За добу на Чернігівщині виявлено 266 вибухонебезпечних предметів

Триває розмінування території області. За добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС 27 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 266 таких предметів. Всього з початку воєнних дій вилучено 21548 вибухонебезпечних предметів.

За останню добу в області зареєстровано 18 пожеж: 8 — у житловому секторі, 7 — на природних об’єктах, 1 — на транспорті, 1 — у закладі торгівлі, 1 — на сільгоспугіддях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині виявили та знешкодили схованку із боєприпасами рашистів (Фото)

Протягом доби рятувальники 5 раз залучалися до надання допомоги з прибирання повалених дерев з проїжджих частин у Городнянській, Куликівській, Менській, Сновській та Сосницькій громадах.

На річці Дніпро та на Десні нижче с. Розльоти продовжується розвиток другої хвилі водопілля з підвищеннями рівня води на 2-7 см на добу. Спостерігається перевищення небезпечних відміток затоплення та порушення транспортного сполучення в окремих населених пунктах Новгород-Сіверської, Коропської, Сосницької, Менської (дорожнє сполучення не порушене), Михайло-Коцюбинської, та Ріпкинської територіальних громад.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
за інформацією ГУ ДСНС України у Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button