Суспільство

На Чернігівщині виявили та знешкодили схованку із боєприпасами рашистів (Фото)

На території Новобілоуської громади Чернігівського району поліцейські разом з рятувальниками вилучили артилерійські снаряди, протитанкові міни та численні набої різних калібрів.

11 травня на лінію 102 надійшло повідомлення від 40-річного мешканця Новобілоуської ОТГ про те, що неподалік села Рижики він виявив підозрілі предмети. Ймовірно, їх лишили після себе військовослужбовці рф. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Чернігівського райуправління поліції. Під час обстеження вказаної ділянки місцевості поліцейські виявила декілька сховків із небезпечними предметами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зросла кількість поранених внаслідок авіаудару окупантів по Новгород-Сіверському

Співробітники поліції та піротехніки ДСНС спільними зусиллями вилучили 20 артилерійських снарядів великих калібрів, 3 протитанкові міни та понад сотню набоїв різних калібрів. Також поліцейські та рятувальники ретельно обстежили прилеглу територію, щоб убезпечити місцеве населення від ймовірних вибухових пасток тощо. Правоохоронці провели з мешканцями села роз’яснювальні бесіди відповідного змісту.

Поліція нагадує, що на території району, яка перебувала під окупацією рашистів, ще залишається багато нерозірваних снарядів, вибухових пристроїв та боєприпасів. Бережіть себе і близьких, чітко виконуйте рекомендації фахівців вибухотехнічної служби поліції. У разі виявлення підозрілих предметів — негайно телефонуйте 102.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівського району

Ще статті по темі

Back to top button