Надзвичайні події

За добу рятувальники двічі вивільняли автівки із заметів (Фото)

За минулу добу підрозділи У ДСНС України в Чернігівській області двічі залучались для надання допомоги з вивільнення транспортних засобів зі складних ділянок доріг.

Про це ЧЕline повідомили в У ДСНС України у Чернігівській області.

Так, 10 грудня о 04:30 до Служби порятунку «101» у Прилуцькому районі надійшло повідомлення про те, що біля с. Погреби Прилуцького району на автодорозі Київ – Суми – Юнакіївка внаслідок складних погодних умов вантажний автомобіль «Renault Magnum» з’їхав на обочину та застряг. За викликом до місця події прибув черговий караул 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Чернігівській області. За допомогою автоцистерни та буксирувального троса надзвичайники витягли транспортний засіб на проїжджу частину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До уваги водіїв! На Чернігівщині погіршення погодних умов

О 22:30 рятувальники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС у Чернігівській вивільнили автомобілі «Mercedes Sprinter» та «Mercedes Vito», які на автодорозі Кіпті – Глухів – Бачівськ поблизу с. Матіївка Бахмацького району також потрапили у замет. Рятувальники, які прибули за викликом, за допомогою пожежно-рятувального автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автомобілі з проблемної ділянки дороги.

48085915_1865077990285027_9134909609071345664_n

Усього для надання допомоги від підрозділів У ДСНС України у Чернігівській області залучались 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

З огляду на це, рятувальники звертаються до водіїв з проханням бути розсудливим та прислухатися до прогнозів і застережень синоптиків. Без нагальної потреби не виїздити на далекі відстані. Водіям та автоперевізникам варто доукомплектувати свої авто зимовими наборами, якщо досі цього не зробили. Не забудьте взяти з собою теплий одяг та гарячі напої. Великоваговикам нагадуємо про укомплектування транспортного засобу ланцюгами проти ковзання.

Ще статті по темі

Back to top button