Надзвичайні події

За минулу добу рятувальники Чернігівщини 10 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт

Упродовж минулої доби підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 10 разів залучалися для надання допомоги громадянам і проведення інших невідкладних робіт. Зокрема три рази залучалися для прибирання повалених дерев із проїжджих частин автомобільних доріг біля сіл Гірки, Любомудрівка та Лозова в Новгород-Сіверському, Борзнянському та Сосницькому районах, відповідно, ще три рази для буксирування трьох вантажних автомобілів, двічі – для забезпечення пожежної та техногенної безпеки, один раз – для надання допомоги працівникам поліції з відкривання дверей квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині сталася смертельна ДТП: троє загиблих – мешканці Сумської області

Також 16 грудня о 05:00 на 16 км автодороги Київ-Глухів-Бачівськ біля с. Кіпті Козелецького району сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легкових автомобілів «Chery» та «Renault Megane». У результаті події три особи від отриманих травм загинули, четверо отримали травми різного ступеня важкості, з них трьох госпіталізовано до Носівської та Козелецької центральних районних лікарень. Для їх деблокування з понівечених автівок залучалося відділення 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Чернігівській області.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button