ВійнаКриміналНадзвичайні події

Зеленський розповів про затриманих осіб, причетних до трагедії на Валу в Чернігові (Відео)

Президент України Володимир Зеленський під час свого вечірнього відеозвернення вчора, 4 вересня, розповів про те, що затримали дві особи, які пов’язані із ситуацією на чернігівському Валу.

«Отримав доповідь про те, що за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення були затримані двоє осіб, які безпосередньо причетні до трагічного інциденту в Чернігові – той, хто дав наказ відвезти бойову зброю на публічний міський захід і той, хто дозволив дитині взяти зброю до рук. Кримінальне провадження – у ДБР. Попереджаю всіх представників влади і правоохоронних органів на місцях. Пильнуйте, щоб на публічних заходах не було зброї. Життя людей – це спільна відповідальність усіх, хто повинен гарантувати безпеку», — зазначив Володимир Зеленський.

Як відомо, у суботу, 3 вересня, під час благодійного заходу в Чернігові (на території Валу) спрацював ручний протитанковий гранатомет. Гранатомет був експонатом на виставці.

Кількість потерпілих, які звернулися по медичну допомогу після вибухів на виставці боєприпасів у Чернігові, зросла до 15 людей – серед них восьмеро дітей та семеро дорослих.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

В тяжкому стані в лікарні переюуває 2-річна дитина.

Фото – з інтернету

Ще статті по темі

Back to top button