Надзвичайні події

Зимова повінь: на Чернігівщині оголошено про червоний рівень небезпеки

Український гідрометеорологічний центр попереджає про небезпечні явища на водних об’єктах, які можуть вплинути на транспортні сполучення в окремих громадах Чернігівської області.

30 січня – 2 лютого на ділянці Дніпра в межах Чернігівського району утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Дніпра та затоплення житлових будинків низки сіл у Чернігівському районі (ІІІ рівень небезпеки — червоний).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 50 тисяч гривень сплатить браконьєр, який наловив 2 кг риби на Чернігівщині

30 січня – 2 лютого на ділянці Десни Новгород-Сіверський —  Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський райони) внаслідок утримання морозної погоди відбуватиметься подальше відновлення і посилення льодових явищ, можливі різкі коливання рівнів води до 0,1 – 0,2 м за добу та утримання і збільшення затоплення заплави та порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни.

На річці Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодороги місцевого значення у Корюківському районі (ІІ рівень небезпеки — помаранчевий).

Нагадуємо, у зв’язку із підйомом рівня води у річці Сейм та льодоходом з 04:00 21 січня закритий рух транспорту по тимчасовій переправі поблизу Батурина. Об’їзд здійснюється територією Сумської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button