ВійнаНовини

Окупанти завдали ударів по військовій частині в Лютежі та Гончарівському. Є втрати у нашому особовому складі, — Генштаб

У четвер вранці РФ завдала ударів по військовій частині в Лютежі Київської області, одна будівля зруйнована і дві будівлі пошкоджено.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил України Олексій Громов, інформує Цензор.НЕТ із посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Сьогодні близько 5:00 противник завдав ракетного удару шістьма крилатими ракетами «Калібр» по військовій частині в населеному пункті Лютіж Київської області. Наразі є інформація, що одна будівля зруйнована і дві будівлі пошкоджено. Крім того, одну крилату ракету було збито в повітрі над Бучанським кар’єром. Противник завдав ракетного удару з акваторії Чорного моря, з району мису Фіолент», — сказав Громов на брифінгу в Медіацентрі «Україна» у Києві у четвер.

Окрім того, РФ обстріляла Гончарівське на Чернігівщині, внаслідок чого є втрати в особовому складі ЗСУ.

«Щодо Чернігівської області. З 5:25 до 6:30 по Гончарівському Чернігівської області також було завдано обстрілу реактивними системами залпового вогню — близько 20 снарядів по позиціях наших військ. Наразі встановлено, що пуски були здійснені з району населеного пункту Зябрівка Республіки Білорусь. Є втрати у нашому особовому складі, втрати уточнюються», — зазначив Громов. 

Джерело: https://censor.net/ua/n3357064

Ще статті по темі

Back to top button