Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Володимир Ігнатченко: Моя єдина політика – розвиток громади і добробут людей (Фото)

Кандидат на посаду Носівського міського голови Володимир Ігнатченко, на відміну від інших, аполітичний і безпартійний.

Його політика – розвиток громади і добробут людей. Тому він активно зустрічається з мешканцями Носівської об’єднаної громади. Він завжди відкритий, готовий вислухати земляків, допомогти вирішити будь-які питання, адже має професійний і життєвий досвід.

Для багатьох виборців важливо, що Володимир Ігнатченко – місцевий, адже майбутній голова громади має бути своїм, знати проблеми людей, відчувати життя так, як його відчувають тутешні мешканці. Люди кажуть: хто, як не наш земляк, має очолити громаду. І ця думка знаходить підтримку. Адже в Носівці й навколишніх селах знають і самого Ігнатченка, і його родину, і навіть двох його дітей.

Серед претендентів на голову Носівської ОТГ лише Ігнатченко зробив наголос на зустрічах і спілкуванні з людьми. Керівник Носівської районної ради провів кілька десятків зустрічей, де побували вже понад 1000 громадян. Він і раніше не був кабінетним чиновником. Його рідко можна було застати в райраді. Здебільшого Ігнатченко був у селах, де вирішував проблеми шкіл, садків, доріг, шкільних автобусів тощо.

До нього люди мають довіру, бо бачили і спілкувалися з ним багато разів і до виборів. А сьогодні з ним можна обговорити нову систему виборів, перспективи об’єднаних громад, отримати консультацію щодо майбутнього розвитку шкіл, лікарень, дитячих садків на території об’єднаної громади.

За словами В. Ігнатченка, місцеві жителі, зокрема в селах, відчувають увагу до своїх проблем у зв’язку з об’єднанням громади, а тому його ініціативи сприймають схвально. Проблемні питання в мешканців різних населених пунктів Носівської громади схожі. Люди просять відремонтувати дороги, відновити освітлення вулиць, налагодити роботу громадського транспорту, розібратися з приватними перевізниками, які хочуть – везуть, а хочуть – ні.

Людей цікавить робота, зокрема високооплачувані місця у сфері переробки сільгосппродукції, можливість здати городину та молоко за вищою ціною.

Володимир Ігнатченко готовий вирішувати ці та інші питання. Ба, більше, він як голова районної ради ініціював чимало добрих справ, що мають зробити життя людей заможнішим. Ідеться про комплексний ремонт доріг, закупівлю автобусів, розвиток системи споживчої кооперації у селах, тощо.

Знає він і про проблеми місцевого цукрового заводу, що колись був відомий за межами області, а нині ледь жевріє, займаючись сушкою кукурудзи.

«Як голова громади вирішуватиму проблеми цього підприємства і загалом розвитку місцевої промисловості. Треба розв’язати комплекс проблем – йдеться про відродження цукрової галузі, відновлення посівів цукрових буряків, необхідно привертати увагу Верховної Ради та уряду до проблем галузі», – наголосив він.

В. Ігнатченко вбачає важливим завданням на посаді голови об’єднаної громади поліпшення системи освіти і медицини в Носівській громаді. Викладає свої думки, як збільшити кількість місць у дитячих садочках, забезпечити доступність медичних послуг, зокрема для представників старшого покоління. На його думку, саме з таких речей складається успішна життєдіяльність громади і добробут кожної родини.

Також Володимир Ігнатченко виступає за запровадження механізму часткової компенсації комунальних тарифів для громадян із міського бюджету, що були необґрунтовано та незаконно підвищені попередньою владою. Цей механізм уже працює в інших містах.

 політична реклама

Ще статті по темі

Back to top button